fredag 4. april 2014

PT-time, kortintervaller og annen egentrening :)

 
 
Stjælt bilde på nett igjen :) Jeg tar ikke med meg kamera inn i salen nei :-)

På tirsdag hadde jeg PT-time igjen. . Denne gangen trente jeg  :
  • markløft mot benk (maks  på 60 kgx6 rep) og  push-up mot vektstang med ulik høyde. (3x12 rep)
  • Nedtrekk front med håndflaten mot meg og step-up på kasse. annenhvergang x 3
  • Situps på skråbenk og planke annenhvergang x4
PT- Kent
 Det ble en effektiv økt. Det svei i magen. Det største problemet mitt er grepet på stengene. På markløft med 60 kg på stanga sliter jeg med å klare holde stanga. Jeg fikk surra på meg bånd rundt håndledd og stang, og  da gikk det fint. Da ble det ryggtrening fremfor fingertrening;-)

Det er veldig ok med PT og få riktig teknikk på øvelsene. Nå begynner han å kjenne meg, slik at jeg blir pusha mer enn i starten:) Og med en ung kjekk PT må jeg bare ta i. Ha-ha ( og Erik, ikke så kjekk som deg da :-) )

Etter 30 raske PT-minutter, trente jeg rehab-øvelser på egenhånd. Mens jeg strakk og tøyde og trente hofteleddsbøyere og core klarte jeg ikke å trekke blikket vekk fra møllene. jeg bare måtte teste litt igjen. Jeg varmet opp med 10% stigning og småjogga litt før jeg stilte maskinen inn på intervaller i 15 min. da fikk jeg sju drag på minuttet med 11 km/t . deilig for pulsen. Anklene var ustø, knærne klagde bemerkelsesverdig lite. Nå skal jeg trappe forsiktig opp slik at beina kan forberede seg på løpestart igjen:)

 

torsdag 3. april 2014

Oppsummering uke 13


Alltid kjedelig med innlegg uten bilder,
så jeg fant et gammelt ett :)
I uke 13 har jeg vært i aktivitet i 10 timer og 15 minutter og brukt 5360 Endomondo-kcal. Jeg tror nemlig at Endomondo gir ekstra god kcal-uttelling, men siden høyest mulig tall ser fint ut på papiret så lar jeg det stå :-)

Halvparten av tiden var gåing, 2 timer var spinning, ellers har det blitt styrketrening, svømming og rehab.trening. Jeg kjenner løpeskoa roper på meg og snart, snart, snart....

Flotte bestemoren min på
90-årsdagen
Det blir ikke så detaljert dette...Det er hektiske tider med både mye jobb og mye som skjer på fritiden. Det går i lange dager på jobb med konferansetimer og evalueringer. Farmoren min døde forrige helg. Hun ble 90,5 år gammel. Hun var klar i toppen helt til det siste, selv om kroppen visnet.. Hun lengtet etter hvile den siste tiden, det er godt å tenke på for oss som er igjen.

Til helgen arrangerer jeg og en venninne Papirhobbytreff. Da skal vi kose oss med stempler, papirer, sverte, maling og skravling. Da blir det kun lattermuskler som får trimma seg :)




Forrige ukes pluss:
  • 
    Kort jeg lagde til snille, motiverende Hytteplan Jon- Anders
     for noen år siden.
    Se, det går an å kombinere løpeinteresse med kortlaging :-)
    Jeg gikk til jobb hver dagJeg ga alt på PT-trening
  • Siden jeg dro på konsert fremfor slyngetrening fredag, er jeg fornøyd med at jeg gjennomførte mesteparten av slyngetrening på egenhånd på lørdag:)
Forrige ukes minus:
  • For lite styrke og rehab :-(