torsdag 28. juli 2011

Sommerferie og alt for late dager

og sånn gikk no dagan...stranda..frokost..dusje..middag..sove

Ukebladene strømmer over av tips til hvordan man skal gjøre ferien aktiv, og samvittigheten min blir svart som natten...her har jeg ikke akkurat blitt overtrent de siste ukene...Noen få løpeturer og ett par sykkelturer for syns skyld...men det er alt...og Birken og Ringeriksmaraton nærmer seg med stormskritt...Det er nesten så jeg håper på skikkelig møkkavær under Birken ;)..da har vi nemlig avtalt å erstatte sykkelturen med spa!...Ringeriksmaratonen skal jeg gjennomføre...festen etter lokker... men farta blir ikke mye å skryte av... :)

Jeg forsøkte forresten ett av ukebladtipsene med å løpe på morgenen i varmere strøk...det holdt i 3 km på gresk asfalt i nærmere 40 grader...returen gikk i gangtempo..og resten av dagen var jeg totalt utslått:)

Neste uke blir det fjelltur med fisking...i dag..hmm..i dag..i dag gjør eg ikkje ett slag..hoho...bortsett fra å kjøre bort gammelt skrot til henholdsvis opphugger og fyllinga..





Ozo hører med når man bor på den Greske øya som virkelig har mye ozo-produksjon. Vi gikk forbi ett destilleri og det luktet lakris lang vei

Gresk salat og blid Erik

gresk øl...som etterhvert ble byttet ut med Amstel

Sanda var ganske uvant for sarte føtter...da gjør det seg med rooosaaa plastsko

deilig med strand som ikke var overbefolka...

Tar bilde av oss selv:) Veldig søte...er vi ikke? :) Våge den som sier noe annet...hehe
 
de er neger de?

fasinerende ..og rett utenfor leiligheten vår...


vi bodde nede til høyre..rolig og hyggelig plass.

fredag 8. juli 2011

Sommerferie, trening og svermerier :)

Altså...Jeg vet det ikke har blitt så mye blogging i det siste. Det betyr fremdeles ikke at jeg bare sløver. Jeg har fått til 2-3 korte løpeturer i uka, syklet litt (men alt for lite med tanke på Birken), slengt meg med på innetrening (akk så støl) og hatt en helt ok hverdagsaktivitet med plenklipp og terassevasking og ymse gåturer.

Dessuten...som de fleste har skjønt av de siste blogginnleggene har jeg fått meg kjæreste:) Da er jeg unskyldt vel:) Jeg som har sagt at "evig singel...det er meg det...! Så feil kunne jeg ta:)  Siden det er hyggelig med litt romantikk skal jeg ta kortversjonen i romansehistorikken til Erik og meg her...for ca 20 år siden traff jeg Erik på byen. Vi trenger flere kjekkaser i Røde Kors tenkte jeg og lokket med klatring og la på all sjarmen jeg klarte å oppdrive. Han ble med...Vi hadde en liten romanse, han dro på ferie...mens han var på ferie ble jeg forelsket i en annen...sukk (hvor dum kan man bli :) )...Likevel...Vi har fulgt hverandre og vært veldig nære i lange perioder. Det ble naturlig nok "borte" da han fikk seg samboer. Heldig for meg tok det slutt. Erik tok kontakt og kom på snarvisitt på mc-tur. Kjekk fremdeles tenkte jeg, og jeg inviterte på  rødvinskveld med mimring. Dette var i begynnelsen av mai. Etter dette har vi brukt mye tid på å bli kjent med hverandre igjen. Det kjennes veldig bra. Jeg storkoser meg med verdens beste kjæreste og krysser det jeg har av fingre og tær for at det skal fortsette slik. -Om en uke er vi Hellas. -Han skal være med meg å sykle Birken og løpe Ringeriksmaraton. Innimellom skal vi drikke vin og se på solnedganger, snekre kjøkken, trene hunder og ellers bare nyte å være to i hverdagsaktivitetene.

Skal se om jeg ikke får mer rutine på blogginga når august kommer...da blir det oppkjøring til Birken og jeg må legge meg i selene for å overleve turen over fjellet uten angstnevroser i etterkant:)

Må bare vise dere presanger fra kjæresten min:) blomster, sko, parfyme


Og her er vi om en uke:) Lesvos...ca 35 grader i skyggen..puhhh.... :)