mandag 28. mars 2011

Yes :)

Jeg trodde egentlig atmålsetninga om 2 kg minus i mnd gikk rett i dass i mars. Det har vært hyttetur med vin og kos og jeg har ikke vært superflink med maten synes jeg. Med lettere angst gikk jeg på vekta i dag...forberedt på at den evt kunne ha gått opp også...men jøss...vekta viste at jeg snart er i mål med april i samme slengen...Nesten så jeg trodde det måtte være noe feil:) Slikt gir en bra start på dagen:)

Ellers har jeg trent myye overkropp i det siste..lange seige drag med malerrulle og kraftige sirkelbevegelser med sandpapiret...I kveld byttet jeg bort malersakene med intervall på mølle og styrketrening etterpå. Så mange rare vrier for å trene løpeteknikk. juhu...men en deilig følelse å ha gjennomført:)

9 kommentarer:

 1. OJ, du altså, FLINKIS :-)))) Min vektpil viser opp, opp og atter opp ;-) jeg har jo skrudd opp treningsmengden og dermed også matinntaket, MEN, jeg får bare sjkerpe meg litt så det ikke går helt ut av proporsjoner!! :-) Silja

  SvarSlett
 2. Så flott! Artig når vekta går nedover. Klarer du det helt på egen hånd og stålvilje?

  SvarSlett
 3. Hva er hemmeligheten?

  SvarSlett
 4. Silja...muskler veit du...det er tungt det:)

  Lille søster..jada..går på egenhånd..jeg veit det fungerer å telle kcal og da bruker jeg gratissiden til grethe roede...ligger på 1400-1800 om dagen alt avhengig av hvor aktiv jeg er....så ingen sulteplan...men de siste ukene har jeg ikke logget.

  Kristin: ja, den hemmeligheten har jeg lurt på også:) For jeg skjønte ikke stort da jeg så vekta hadde gått ned uten at jeg merket det...

  Kanskje jeg får lage ett eget innlegg om min vannvittig kjedelige kostholdhverdag:)

  SvarSlett
 5. Har selv brukt vektklubben, men med internettkurs først. Det funket fint.

  SvarSlett
 6. hehe..ingalill...tror du jeg så for meg karatekid eller? :)

  Lillesøster..veit jo hva som skal til...men teori og praksis er to forskjellige ting...:) Jeg er alt for glad i gjærbakst og potetgull :)

  SvarSlett
 7. Blogg kostholdet ditt! Lær oss!

  SvarSlett