mandag 14. februar 2011

Latmannshelg med shopping, venninnebesøk og mandagsintervallspinning

Wenche, og litt av huet mitt, på verandaen på Kreta i mai i fjor.
Jeg er ufattelig heldig og har mange gode og kjempeherlige venninner. De er verdens vakreste og smarteste og snilleste alle sammen.

Ei av de som kjenner meg aller best er Wenche. Vi traff hverandre på lærerskolen og delte etterhvert leilighet i studietiden. Siden har vi fulgt hverandre og i fjor bodde hun i perioder hos meg mens hun jobbet på skolen "min" Det var veldig kos. Nå har hun kommet seg tilbake til mann og hyttebygging, men vi fikk omsider til en jentehelg med Eggumkonsert, vin og shopping og masse-masse skravling.


Jeg endte opp med hauger med nytt treningstøy. hehe..dama som ikke klarer å bestemme seg og ender opp med ...alt......ja, det er meg...to løpejakker, en rosa og en turkis, en løpetights som passer til den turkise jakka, en langermet tynn genser, en mellomlagsgenser og ett undertøyssett. Var ikke mye jeg fant bilder av på nett, så det er ikke så mye jeg får vist frem...Jakka fra Nike som jeg har lurt på leeeenge:) den er jo rosa. Nå trenger jeg bare rosa joggesko for tights med rosa og t-skjorter i rosa har jeg :)
Turkis sømløst undertøy fra Norheim. Kjøpte t-skjorte og capri. 50 kr. pr. del


I dag var det tilbake til trening. Intervallspinn og svetten hagla. Salen var omtrent full. Morsomt å se at så mange er med. Her er garminlogginga fra pulsen. Jeg må bare si det er utrolig motiverende å ha fått justert makspulsen. Det går an å være fornøyd selv om ikke pulsen har kommet opp i 175 :)  Høyest puls på sykkeldrag får jeg helt klart når jeg står og har høy frekvens på tråkkinga. Da kom jeg opp i 97%. Snittet lå på 82%. Jeg lar pulsen gå litt for langt ned i pausene. Der kan jeg forbedre meg.


5 kommentarer:

 1. Ja det var et bevis på at du virkelig kjører Intervall! Ikke sant det er så mye mer nyttig og moro når makspulsen faktisk stemmer!?

  SvarSlett
 2. Skikkelig fin jakke!! Så deilig ut på kreta. misunnelig.

  SvarSlett
 3. Du skulle vært rosablogger du :-)

  SvarSlett
 4. Så mye fine klær :) Og så gøy at du endelig har fått riktig makspuls så du får en bedre følelse etter øktene :) skjønner at det er motiverende :) og 97 % på ei spinningøkt det er bra :) og enig at det er gøy når det er mange med :)

  SvarSlett
 5. Kristin: Det er en helt annerledes følelse å trene på 90% nå. Det kjennes bare snilt :D Utrolig deilig deilig å få justert makspulsen. Det er nesten så jeg føler at jeg jukser så mye mer levlig har intervallene blitt.

  Camilla...jeg er misunnelig på meg selv når det gjelder kreta også. Vil til sol og varme igjen jeg. helst med en gang.

  Ingalill: helt klart en rosablogger..:) blir rosa skjær over det når jeg skriver om gode venninner og shopping og vin:D endatil rosa shopping:D Siden alt kler den smukke og intet skjemmer den grimme lar jeg det stå til. Øyevippeextension og botox blir nok neste tema skal du se:)

  Ann Kristin...Det er deilig med nye klær. Nå venter jeg bare på våren. da skal vi ta turen til eggemoen og kose oss med rolig langtur med bikkjer, fotoapparat og niste i bilen. )97% på spinning kan gå om jeg tråkker på høyfrekvens og med lav belastning til jeg ser ser fanden i hvitøyet. :)

  SvarSlett