mandag 10. januar 2011

langrenn og spinning og full uke


Jeg har knabba bilde fra google igjen..en lysløype er en lysløpe, er det ikke?
-Søndag..4 km langrenn med enarmsbruk og polerte løyper...ikke spør om tiden.
-I dag:: Intervallspinn med Viggo på Move
-I morgen: tja..Meierirunden med joggesko på beina
-Ioverimorgen...ski, uten hund, på Eggemoen
-Ioverioverimorgen ...intervall på mølle eller kortintervaller med hytteplanfolka..
-og på fredag reiser jeg for skihelg i Valdres...MED hund...blir ikke jeg sprek nå så vet ikke jeg :D


Søndagens akkja..og-sånngårnådagan-tur
Det er ikke stas å ha med bikkja på skitur når det er mye folk.  Har jeg langt bånd går hun over i sporet på motsatt side. Har jeg  kort bånd har jeg lært henne å gå på min høyre side. Med nye løyper er det veldig løst på kantene og stakkars snuppa mi synker nedi om hun kommer for langt ut. desperat prøver hun å holde seg 15 cm unna skiene mine. For å ikke lage stikkskader på bikkja med staven blir det enstavsgåing. Kjipt og slitsomt...Det er ikke uten grunn til at jeg har blitt god til å finne folketomme steder/tidspunkter slik at hun kan løpe lykkelig og jeg kan bruke begge armer og faktisk gå på ski:) Det er ikke bare fordi jeg er folkesky altså:)


I går hadde jeg en sånn slite-tur. Ikke hadde jeg trodd at Eggemoen skulle være full av folk kl 18 på en søndag. men det var det altså..sukk...Dina mista også to potesokker på turen. Helt nye til jul var de. Men ,noe godt kom det ut av de 4 kilometerne jeg holdt ut... Bikkja fikk lufta seg, og jeg fikk bekreftet at jeg ikke er så verst til å smøre egne ski. De ble slik jeg ville ha dem. Nesten... så det så:)


Viggospinning med intervall
Dette var det nærmeste jeg kom da jeg leita opp bilder for
 å vise hvor fint jeg har det på spinninga :D

I dag har jeg vært på Viggo-time igjen. Spinn intervall denne gangen. Jeg merket godt at det er en stund siden jeg var på spinning sist. Beina ble ganske tunge ganske fort. Svetten pipla som vanlig...

Er det forresten noen av dere superkule, megatøffe, vakre og vannvittig smarte sprekinger som veit om man kan få Garmin 305 til å vise kcal når man er innendørs?  og i tilfelle hvordan? Jeg sjekka bruksanvisning og prøvde å trykke meg rundt, men ble ikke klokere. Det hadde vært kjekt med mer enn bare pulsen altså.

Jeg avsluttet økta med en minøkt styrke for mage og rygg.


Dagens mat-tips
Etter trening har jeg ofte lyst på noe som er både varmt. litt søtt og godt.  da koker jeg havregrøt med vann, rører inn ett par store skjeer cottage cheese..inn i mkro'n...og serveres med kanel, splenda, litt hakkede mandler og skumma melk over..yummi..og veldig dugandes treningsmat:)


3 kommentarer:

 1. Så flink du er :-) Bikkje i bånd er en utfordring på tur, på lik linje med barn, pulk osv. marka er jo til for alle, vi må bare ha litt tak høyde samt prøve å få til en fin flyt for alle som bruker marka ;-)

  SvarSlett
 2. Blir sprek? Du er sprek! Blir sliten bare av å lese bloggen din.. Jeg driver jo mest inne, og det kan ikke sammenlignes med det å trene ute, ute er mye mer krevende! Jeg er ikke veldig glad i ski..men har lurt litt på truger?

  Havregrøt i alle former, Best of the Best!

  SvarSlett
 3. 305 viser kun kalorier i forhold til lengde, så ingen lengde, ingen kcal - mm - du bruker det eminente gratisprogrammet Sportstrack. Det regner ut kaloriene i etterkant (etter du selv har påført lengden). Fungerer greit hvis du har løpt på mølle og kjenner distansen, litt verre på spinning.

  Bøyer nakken i ærefrykt for aktivitetsnivået!

  SvarSlett