fredag 8. juli 2011

Sommerferie, trening og svermerier :)

Altså...Jeg vet det ikke har blitt så mye blogging i det siste. Det betyr fremdeles ikke at jeg bare sløver. Jeg har fått til 2-3 korte løpeturer i uka, syklet litt (men alt for lite med tanke på Birken), slengt meg med på innetrening (akk så støl) og hatt en helt ok hverdagsaktivitet med plenklipp og terassevasking og ymse gåturer.

Dessuten...som de fleste har skjønt av de siste blogginnleggene har jeg fått meg kjæreste:) Da er jeg unskyldt vel:) Jeg som har sagt at "evig singel...det er meg det...! Så feil kunne jeg ta:)  Siden det er hyggelig med litt romantikk skal jeg ta kortversjonen i romansehistorikken til Erik og meg her...for ca 20 år siden traff jeg Erik på byen. Vi trenger flere kjekkaser i Røde Kors tenkte jeg og lokket med klatring og la på all sjarmen jeg klarte å oppdrive. Han ble med...Vi hadde en liten romanse, han dro på ferie...mens han var på ferie ble jeg forelsket i en annen...sukk (hvor dum kan man bli :) )...Likevel...Vi har fulgt hverandre og vært veldig nære i lange perioder. Det ble naturlig nok "borte" da han fikk seg samboer. Heldig for meg tok det slutt. Erik tok kontakt og kom på snarvisitt på mc-tur. Kjekk fremdeles tenkte jeg, og jeg inviterte på  rødvinskveld med mimring. Dette var i begynnelsen av mai. Etter dette har vi brukt mye tid på å bli kjent med hverandre igjen. Det kjennes veldig bra. Jeg storkoser meg med verdens beste kjæreste og krysser det jeg har av fingre og tær for at det skal fortsette slik. -Om en uke er vi Hellas. -Han skal være med meg å sykle Birken og løpe Ringeriksmaraton. Innimellom skal vi drikke vin og se på solnedganger, snekre kjøkken, trene hunder og ellers bare nyte å være to i hverdagsaktivitetene.

Skal se om jeg ikke får mer rutine på blogginga når august kommer...da blir det oppkjøring til Birken og jeg må legge meg i selene for å overleve turen over fjellet uten angstnevroser i etterkant:)

Må bare vise dere presanger fra kjæresten min:) blomster, sko, parfyme


Og her er vi om en uke:) Lesvos...ca 35 grader i skyggen..puhhh.... :)

10 kommentarer:

 1. Grattis Marit!!! :-)

  Mvh Anders & King

  SvarSlett
 2. Grattis; så moro :-)))))) Silja

  SvarSlett
 3. Så kjekt med ein som deler dine interesser på den måten. :-) Eg unner dere alt godt og ein fantastisk tur.

  SvarSlett
 4. SÅ hyggelig! Og kjempeflott at dere kan være aktive sammen. Kos dere masse i Hellas!

  SvarSlett
 5. ahhh, romantikk og gaver
  , det var tider det -))

  Nå blir det vel kjærestejogg, kjærestesykling og hånd i hånd oppgjennom skibakkene.
  Gratulerer!!

  SvarSlett
 6. Dette var hyggelig å lese, har jo sett flere og flere bilder av Erik så lurte litt. :) God ferie! :)

  SvarSlett
 7. Ja, det var jo ikke så vanskelig å skjønne ut i fra turbildene at det var romantikk i lufta!
  Har du hørt den sangen om "the second time around"? Erik ser veldig kjekk og snill ut. Kos dere i Hellas!

  SvarSlett
 8. OMG! Kos deg deg masse! Så hyggelig da!

  Lenge siden jeg har vært innom bloggen din, travle dager her med valp (les: baby!) i huset! Jeg løper, ja, tenk det, og jeg har løpt en mil hele tre ganger i sommer!

  SvarSlett
 9. Gratulerer! Så gøy! Kos dere på tur!

  SvarSlett