torsdag 4. desember 2014

Novemberoppsummering, men hva med desember?

 
 

 November er så trist og grå, men nyttig likevel For da må barna finne på og lage moro selv. .. .

 
skrev Alf Prøysen og nettopp dette verset har blitt referert av mange flere enn meg, som skriver blogginnlegg om november :-) Det er helt tydelig at han treffer en nerve når han snakker om grå og trist november. Uansett, Endomondo-rapporten fra november ble jeg positivt overrasket over. Nesten 25 timer med aktivitet. Mye styrketrening, gåing, sirkeltrening og noe løping.
 
Beina (les kneet) blir stadig mer stødig og bevegeligheten stadig bedre. På tirsdag turte jeg å hoppe ned fra 50 cm kasse, og bare det er en seier i seg selv. Uformell måling av kondisjonstallet viser nå 33, så det går fremover der også.
 
Nå for tiden slukes tiden av evalueringsarbeid. Heldagsprøver og andre elevoppgaver ligger i vurderingskø. Jeg tror jeg skal være fornøyd med 2-3 økter på Move, sammen med gåturer frem til karakteroppgjøret er ferdig. prioriterte økter fremover er løpeteknikk/styrke sammen med mølletrening og PT-styrketime. I tillegg skal jeg prøve å få med meg slyngetrening og spinning. Sammen med bikkjelufteturer får det være mer enn nok :-)
 
Endomondo sender ut mnd-rapporter. legger de ved så har jeg de til sammenligning senere:-)
 
 
 

 

 
 
 
Hours tracked
sporticons
- - -  30 min a day will help keep you fit
GraphYaxis
Graph
 
 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar