lørdag 12. juni 2010

også nedturen

Skulle ta en ny runde igjen i dag...skoa ble snørt og etter oppvarming så begynte jeg med 1-min.-intervaller...på 3. intervallen smalt det til i leggen igjen gitt...

Nye uker med alternative treninger......sykle, gå, styrke...finner vel på noe...sukk...det var ikke dette jeg bestilte!

7 kommentarer:

 1. Så kjipt. God bedring! Du kommer sterkt tilbake.

  SvarSlett
 2. Så kjedelig! du får har god bedring! Jeg skal selv ta opp svømming nå.. det er ihvertfall skånsomt for beina.. ;)

  SvarSlett
 3. Huff da. Finn frem sykkelen! fin trening det og, selv om det er litt tung for bena i forhold til løpingen.

  SvarSlett
 4. Fikk lyst til å heie på deg etter å ha lest litt i bloggen din!

  (Jeg sliter med Jumepers Knee, lest meg til at glutamin (halv dose) sammen med proteinpulver er med på å reparere skader raskere, kanksje det kan hjelpe leggen din også?)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kommentarer...det er godt å vite dere følger med:)Nå har jeg vært i innspurt på jobb og avslutninger før sommeren og turer har begrenset seg til gåturer med dina-hund. I dag blir det motbakkegåing så jeg får opp pulsen igjen. At jeg dro opp igjen skaden var nok min egen feil for energinivået var så høyt i kroppen at jeg ga på mer enn muskelen ville være med på...2-3 uker står det på nett...og deretter forsiktig trening...jeg tok "fri" i 10 dager og 2. turen var intervall ...:)Nå blir det sykling og motbakker frem til fjellet kaller neste helg:)

  SvarSlett
 6. Klart vi følger med ;)
  Er halvmaraton i ditt strøk neste helg. Skal debutere i trimklassen. Hadde vært moro om du også hadde deltatt. Kanskje neste gang?? Moro med flere jenter i skjørt!

  SvarSlett
 7. Nordmarka halvmaraton tror jeg blir knall Camilla..neste år er jeg med:)I går fikk jeg luftet sykkel og det var deilig. Til helgen blir det fjellturer..og etter det så kan jeg nok jogge litt forsiktig igjen også tenker jeg...gleder meg..løpinga gir en egen godfølelse i kroppen etterpå...

  SvarSlett