søndag 2. januar 2011

Sesongens første skitur


Ahhh..endelig ble jeg dratt med ut på ski.

Ok-ok...jeg veit det har vært flotte forhold i marka en stund. Har du vært på ski da Marit?, har vært ett gjennomgangsspørsmål fra venner og kjente. Det er da jeg kikker ned på skutuppa og serverer ett eller annet om at det har vært så kaldt og at bilen fusker og at..ja..mye jobb og ..og..og...For jeg har ikke kunnet skylde på skia. De har stått nypreparerte i garasjen siden midten av november. Men i dag kom vendinga. Kompis Dag stilte som sjåfør og smører og Dina og jeg ble med.

Vi gikk fra Damtjern til Løvlia med retur over Stubdalsflaka. Garminklokka ga en runde på 12 km og toppfart på 607 km/t. Hehe..ikke rart Dina var sliten da vi kom til bilen :D Puddelkraft er forresten veldig ustabilt. Det som er bra er at hun husker kommadoen andre siden fra i fjor. På Løvlia var det vannvittig med folk i dag. Vaffelkøen gikk helt ut til ytterdøra. Dag gadd ikke å stå i kø og det straffet seg for han ble iskald som hundepasser mens jeg hadde hyggelig skravling med skifolk i køen:)

I morgen er det jobb igjen.


4 kommentarer:

 1. Flotters; nå slipper du se i gulvet neste gang noen spør ;-) Fine bilder! Og nå skal jeg kjenne dere igjen hvis jeg ser dere i løypa; en sort puddel på tur er et godt kjennemerke! :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig i dag ja.. Men jeg er fortsatt ikke den som kommer meg ut. Herlig bilde av deg og vovven.

  SvarSlett
 3. Åh, så idyllisk! Er det noen bakker i løypa?er på jakt etter en løype som er relativ flat. Snart må du gi meg privattime i langrenn.

  SvarSlett
 4. Camilla..jeg kan ploge...men annen teknikk er det bedre andre tar seg av. Ellers er det egentlig fint med flatt og å gå uten staver. Da får du tyngdeoverføringen riktig:) I går var det bakker opp først..og bakker ned på vei hjem. Jeg veit om løyper som er flatere enn denne:)du får komme en lørdag/søndag og bli med på ski:)

  SvarSlett