torsdag 27. september 2012

septembertanker

Det er deilig å kikke innpå Endomondokalenderen og se at antallet totaltreninger og at andel km med løping har økt bra siden i sommer. Blogginga derimot går det dårligere med:) Soppinnlegget skulle egentlig bare stå der en kort stund før jeg fikk oppdatert  med treningsrelaterte skryting ;)

Uansett....tempo er fremdeles treigt, men denne mnd har jeg for første gang på en liten evighet løpt ei mil på samme treningstur og jeg har begynt med mølleintervaller igjen. Etter intense økter er kroppen i overkant sliten. Restitusjonstiden er lenger enn jeg liker. Etter milturen min og intervall med løpestyrke to dager etter kjente jeg skikkelig napping i muskulaturen øverst i låra/rumpa. Det er mulig jeg pingler, men forløpig  har jeg kuttet ut løpestyrketreninga. Musklene må mer på plass først. Dessuten er det styrketrening for beina å løpe intervaller med stigning også, er det ikke ;) ?  (sier hun som ikke er så glad i styrketreninga)

Det er så mange "burdter"..egentlig tenker jeg at jeg burde kjøre mer styrke....kanskje på andre timer og mer på overkropp...og kanskje blitt med på mer stretching og litt pilates..og aerobic for koordinasjonens skyld...også burde jeg sytematisere løpinga...

Burdte-tankene skufler jeg unna med snøskuffa og så rører jeg inn en blanding med at det viktigste er at jeg _gjør_ noe. At jeg er aktiv. Jeg skal ikke toppe noen form. Jeg skal ikke slå alle andre 45-åringer.  Jeg vil ha god helse og en kropp som "orker". Også veit jeg at jeg juger litt for meg selv for jeg veit også at jeg har lyst til å slå ett par venninner, og aller helst også at Erik skal slite litt for å holde følge:). Mila på under timen og gjennomføring av halvmaraton står også på ønskelista..:)

Men, det blir ikke i år..

2013 kanskje....:) kryss fingre for meg...

I disse dager funderer jeg mer over om jeg skal melde meg på hytteplanmila eller ikke. Det vil i tilfelle bli på elendig tid....

skal...skal ikke..skal....skal ikke...skal...skal ikke...skal.........

Fremdeles noen uker å kjenne på formen på...
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar