søndag 4. november 2012

høst, spinn og mølleintervall


Gammel høyrive
 
Erik er flink gårdsgutt. Sånne grinder til trillebårer er kjekke, men nesten umulig å få tak i.

Hundegård til gutta. Nå mangler bare tak slik at snøen ikke detter i hue på dem.
 
 
Senhøst. November. Snø som kom og gikk igjen. Vi rakk akkurat å skuffe unna hengerlass med lønneblader på gårdsplassen hos mamma og pappa før snøen kom forrige helg. Hundene har også fått hundegård når de er på Hønefoss. Tipper de er glade for å slippe tung kjetting rundt halsen. Særlig Korak som elsker å være konge av bikkjehustaket. Taket kommer på i dag. Da blir det tørt og fint i tilegg:)
 
På treningsfronten har jeg kommet i gang med mølleintervaller igjen. Vi er en gjeng med voksne damer som trofast møter opp. Eirik har tatt over etter broren sin Viggo og peser oss med akrobatiske uttøyninger, utslagstrening og fart på mølla. Vi er sikkert litt av ett syn der vi slår og slenger med beina så høyt vi klarer. Nå skal det bli ulike intervaller 1-2 ganger i uka. På mandag kjørte vi 7x45/15 x3. Pulsen ble skyhøy. Beina var tunge som bly. Kanskje ikke så rart med langspinn i beina fra dagen før.
 
Gjennom uka var jeg slapp på treningsfronten. Jeg "skulka" mølleøkt på fredag. I stedet jagde jeg opp Erik lørdag morgen og fikk med han ut på en kort-tur før frokost. I dag var det langspinn igjen. Og i morgen ny mølleintervall. Jeg tror ikke beina mine blir mindre tunge i morgen for å si det sånn :)
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar