onsdag 11. september 2013

Juice og trening

Jeg kjøpte med saftsentrifuge i sommer og den er genial. Særlig nå som det bugner over av epler i hagen vår. Det er helt utrolig hvor ren eplesmak det blir uten tilsetningsstoffer. Juicen over er en mix med spinat, broccoli, epler, ananas og anis...Litt særere på smak, men jeg liker den også:)

Jeg ser jeg ikke rekker å blogge så jevnlig, men jeg er i allefall gang med moderate mengder trening igjen. Jeg forsøker å få til et par joggeturer i uka + ei spinningøkt.

 I dag var jeg også på en PT-styrketime på treningsenteret mitt. PT-timen her er en time som er satt opp på timeplanen, med plass til 4 deltagere. Vi går gjennom ulike øvelser og teknikk fra gang til gang. I dag kjørte vi rygg og mage. Det er egentlig utrolig bra av ett senter å legge opp til slike timer uten at det koster oss noe ekstra. Alle honnør til Move :-). Det var min første gang i dag, og det blir nok ikke den siste. 2 av de jeg ofte løp intervaller med har begynt med intervalløkt på mølle før PT-timen så sannsynligvis blir jeg med der etter hvert også.

Roing var en av øvelsene i dag. Bildet knabbet jeg fra nettet så håper ingen blir fornærmet her. Det er ikke jeg som har blitt blond:)

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar