onsdag 26. februar 2014

Opp fra det Øde

Velkommen innom godtfolk. Flott å se at alle ikke har glemt meg, nå som jeg børste støv av bloggen igjen. Den skal få nytt liv. Jeg trenger det for å holde motivasjonen i gang igjen:)

Jeg misliker sterkt å innrømme det, men treningsfokuset har endret seg. Før var helse en bra bieffekt av treninga. Nå har helseeffekten fått hovedfokus.

2013 ble ett møkkaår på treningsfronten. Med kraftig ankelforstuing og brannsår under begge beina ble det ikke mye trening i løpet av sommeren. I høst fikk jeg gallesteinsanfall (er det ikke det som rammer 40, feit og female?) Med de smertene fikk jeg enorme ryggspenninger og jeg gikk på skrå i noe som kjentes ut som en liten evighet. Alt har selvsagt gitt avbrekk i perioder hvor jeg har vært i godt sig med trening.

2014 startet bra. Det ble spinning og intervall på mølle. Livegym på stuegulvet. Gåturer. Etter en mølleintervalløkt sa kneet stopp. I 3 uker gjorde alt vondt. Gå i trapper, ta på buksa, sette seg på do...alt som krever bøyde knær. Nå gjør det ikke så vondt lenger, men mølleløping er bare å glemme. -Også jeg har blitt glad i trappegelendre ;-) ellipse, spinning med liten belastning og gåturer fungerer heldigvis greit.

Svømming er fint sa Erik og kikket ut på snøløs vinter. Actic har bassengtilgang inkludert i medlemskapet. Det er helt genialt å ha svømming som en del av treningstilbudet.  Vi meldte oss inn. (Hadet Move, jeg vil savne dere). Det kjennes bra ut å være medlemmer på samme senter slik at vi kan se hverandre når vi trener iallfall :)

Foreløpig har jeg forsøkt meg på spinning og slyngetreningstime på nytt senter. I tilegg har jeg svømt, tråkket på ellipsemaskin, tøyd og trent styrke. Under bilde av meg har jeg linket til endomondo, så for spesielt intr. kan dere se hva jeg har jeg trent. Også har jeg som sagt ambisjoner om å skrive her flere ganger i uka:) Neste innlegg skal være om mitt besøk hos naprapaten i dag. Det fortjener eget innlegg :) Til så lenge blir jeg usedvanlig glad om dere heier litt på meg. Jeg trenger all støtte jeg kan få :)


Til påske skal jeg kunne løpe igjen :)

2 kommentarer:

  1. Jeg heier alltid på deg Marit ;-)

    SvarSlett
  2. Og jeg heier på deg Silja. Alltid. Jeg blir så glad når du legger igjen spor slik at jeg ser at du ikke har glemt meg :)

    SvarSlett