torsdag 3. april 2014

Oppsummering uke 13


Alltid kjedelig med innlegg uten bilder,
så jeg fant et gammelt ett :)
I uke 13 har jeg vært i aktivitet i 10 timer og 15 minutter og brukt 5360 Endomondo-kcal. Jeg tror nemlig at Endomondo gir ekstra god kcal-uttelling, men siden høyest mulig tall ser fint ut på papiret så lar jeg det stå :-)

Halvparten av tiden var gåing, 2 timer var spinning, ellers har det blitt styrketrening, svømming og rehab.trening. Jeg kjenner løpeskoa roper på meg og snart, snart, snart....

Flotte bestemoren min på
90-årsdagen
Det blir ikke så detaljert dette...Det er hektiske tider med både mye jobb og mye som skjer på fritiden. Det går i lange dager på jobb med konferansetimer og evalueringer. Farmoren min døde forrige helg. Hun ble 90,5 år gammel. Hun var klar i toppen helt til det siste, selv om kroppen visnet.. Hun lengtet etter hvile den siste tiden, det er godt å tenke på for oss som er igjen.

Til helgen arrangerer jeg og en venninne Papirhobbytreff. Da skal vi kose oss med stempler, papirer, sverte, maling og skravling. Da blir det kun lattermuskler som får trimma seg :)
Forrige ukes pluss:
 • 
  Kort jeg lagde til snille, motiverende Hytteplan Jon- Anders
   for noen år siden.
  Se, det går an å kombinere løpeinteresse med kortlaging :-)
  Jeg gikk til jobb hver dagJeg ga alt på PT-trening
 • Siden jeg dro på konsert fremfor slyngetrening fredag, er jeg fornøyd med at jeg gjennomførte mesteparten av slyngetrening på egenhånd på lørdag:)
Forrige ukes minus:
 • For lite styrke og rehab :-(

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar